Om værkstedet

Skarpe Priser

Suveræn Service

Kvalitet til tiden

Hurtig reparation

MP Auto

Dit foretrukne autoværksted på Bornholm

I januar 2018 overtog MP Auto det tidligere Bjerregårds Auto Service på Hentregårdsvej i Østermarie. Den nye ejer af autoværkstedet, Direktør Mark Palmquist, flyttede også sin virksomhed Gudhjem Bus til samme adresse. De to virksomheder samarbejder tæt og er med til at sikre alle vore kunder en endnu bedre service.

  • Suveræn service
  • Skarpe priser
  • Personlig kontakt
  • Kvalitet ud over ALLE grænser
Vi arbejder for

Glade og tilfredse bilister efter hvert værkstedsbesøg

I MP Auto arbejder vi for at du som kunde får den bedste service. Det gør vi bl.a. med positiv udvikling og konstant dygtiggørelse af vores ansatte. Vores team er en skøn blanding af nye og unge kræfter, kombineret med dygtige og erfarne kompetencer.
Mission & vision

Reparation og service af alle bilmodeller

Vi har mange års erfaring i reparation og service af alle bilmodeller hos både private og hos virksomheder. Vores hovedmål er at skabe og bevare et omdømme som et godt, ærligt og reelt værksted, med en kundeservice ud over det sædvanlige. Vi er optaget af at have en fleksibel arbejdsplads med ordnede forhold og en god atmosfære. Vi søger at skade miljøet mindst muligt. Alt affald sorteres og bortskaffes på forsvarlig vis, og vi gør en indsats for at vælge de mest miljøvenlige produkter og arbejdsmetoder.
Kontakt os i dag

Book en tid til din bil, så den kan komme på værksted

Hos MP Auto har vi mange års erfaring i autobranchen. Det betyder at du får en professionel service når du afleverer din bil hos os. Udfyld formularen her til højre og send os en besked med booking af tid på værkstedet. Så snart vi besvarer din henvendelse med en bekræftelse, er din booking bekræftet. Hører du ikke fra os, så ring til os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!